Software je dostupný do 15 minut od zaplacení. Garantujeme snadnou instalaci a pravost a legálnost licencí.

Zavřít

Záruka legálního software

Právo prodávat použitý nebo nevyužitý software je zakotveno v čl. 4 odst. 2 Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/24/ES o právní ochraně počítačových programů, který stanoví, že se právo na šíření (další převod) počítačových programů v rámci EU vyčerpá při prvním prodeji licence.

Soudní dvůr Evropské unie rozhodl ve svém rozsudku „Právní ochrana počítačových programů – Uvádění licencí k použitým počítačovým programům staženým z internetu na trh“ ze dne 3. 7. 2012, že obchodování s licencemi je v rámci Evropské unie legální a tudíž neplatí ustanovení licenčních podmínek. Rozhodnutí evropského soudního dvora platí pro software v jakékoli formě, tzn. jak pro CD, DVD, tak i pro on-line verze.

Množstevní slevy

Prodáváme softwerové licence od Microsoftu, které kupujeme jako nevyužité, nadbytečné licence od zahraničních firem a proto máme tak levné ceny. Tyto licence jsou běžné legální licence, které se liší pouze tím, že už někdy mohla být použita, nebo byla součástí hardwaru se kterým používána není a nebo se jednáo nevyužité nové

Heuréka - Ověřeno zákazníky


 

Instalace a aktivace Office 2019


Instalace aplikací kancelářského balíku Office probíhá stažením obrazu disku (ISO) a ten použít pro offline instalaci. Odkazy nabízím níže.

Office 2019 Home and Student

Office 2019 Home and Business

V případě, že máte již Office 2019 stažený, bude třeba provést sprárování vaší licence k  vašemu Microsoft účtu, klikněte na odkaz: https://redeem.microsoft.com/  a zadejte product key, který bude spárovaný s vaším Microsoft účtem.

Jestliže nemáte účet u Microsoftu přejděte na account.microsoft.com, vyberte Přihlásit se, a potom vyberte Vytvořte si ho! Popřípadě pokračujte zde setup.office.com

Aktivace Office po Internetu

Průvodce aktivací automaticky kontaktuje prostřednictvím internetového připojení licenční servery společnosti Microsoft. Pokud používáte platný kód Product Key, u kterého nebyl dosáhnutý povolený počet instalací, je váš produkt okamžitě aktivovaný.

  1. Po prvním spuštění programu Microsoft Office Word vám zobrazí obrazovka Zadejte kód Product key, pokud se vám nezobrazí přepněte do záložky "Soubor" a potom na položku "Pomocník".
  2. V okně "Pomocník" klikněte na nápis "Změnit kód Product Key".
  3. Zadejte kód Product Key a klikněte na "Pokračovat".
  4. Po dokončení klikněte na tlačítko "Zavřít". Po opětovném spuštění už můžete pracovat s aktivovaným Microsoft Office.
  5. Stav aktivace si můžete ověřit přímo v některém z programů Office: Soubor - Pomocník

Aktivace Office po telefonu

Telefonická aktivace je alternativní způsob aktivace, když selže klasická metoda aktivace on-line. Takto budete muset aktivovat některé druhotné licence.

Spuštění průvodce aktivací v aplikaci systému Office:

  • Spusťte aplikaci systému Office, který není aktivován (například Exel).
  • Klikněte na Soubor - Nápověda - Aktivovat produkt

Spuštění průvodce aktivací sady Office mimo aplikace systému Office:

K tomu je třeba kliknout na tlačítko Start, přejít na příkaz Všechny programy, přejít na příkaz Nástroje sady Microsoft Office a potom kliknout na položku Aktivovat produkt Spuštění Průvodce aktivací sady Office mimo aplikace systému Office.

  1. V průvodci aktivací vyberte krajinu nebo oblast, v které se chystáte produkt používat.
  2. Zavolejte do centra pro aktivaci produktů na telefonní číslo +420 225990844 nebo v online automatu zde 
  3. V telefonickém automatu zvolte možnot 3 - jiné produky Office a her
  4. Zástupce oddělení služeb zákazníkům se vás bude ptát na ID instalace (zobrazené na obrazovce (9 skupin čísel po 7) a další relevantní informace. Po ověření ID instalace dostanete ID potvrzení.
  5. ID potvrzení zadejte v průvodci aktivací do polí v dolní části obrazovky a stiskněte klávesu Další.
  6. Pokud zadáte ID správně, bude vykonaná aktivace produktu.
  7. Stejně jako v případě aktivace po internetu můžete ověřit stav aktivace přímo v programu Office.
  8. Po dokončení klikněte na tlačítko "Zavřít". Po opětovném spuštění již můžete pracovat s aktivovaným MS Office.